Tegels Toebehoren

Bij VandenAkker begrijpen we dat het leggen van tegels meer omvat dan alleen de tegels zelf. Daarom bieden we naast ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige tegels ook alle benodigde tegeltoebehoren om uw project tot een succes te maken. Van tegellijm en voegmortel tot tegelprofielen en gereedschap, wij hebben alles in huis om uw tegelwerk perfect af te ronden.

Ontdek hieronder ons uitgebreid assortiment. Vragen of opmerkingen? We helpen je graag met deskundig advies over alle toebehoren voor jouw unieke project!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

SCHÖNOX (Tegeltechniek-middelen)

Met dit merk worden u oplossingen voor het verlijmen van keramische- en vloerbekledingen voor de vakman aangeboden. Het assortiment omvat tegel- en vloerlijmen, voegmortels, nivelleermiddelen, snel-cementdekvloeren, gronderingen, afdichtingen en wand-egaliseermiddelen.

OX TOOLS (Tools & Profielen)

Het assortiment handgereedschap is in 1974 in Australië geboren en begin 2012 in Nederland gelanceerd als het merk: OX. Doordat de producten van extreem hoge kwaliteit zijn, gecombineerd met een sterk merk en aanvullend concurrerende prijzen, is het assortiment een enorm succes. De handgereedschappen zijn de afgelopen 39 jaar ontwikkeld en bewezen op de Australische markt en worden instinctief erkend als sterk, dynamisch, betrouwbaar en vooral betaalbaar.

SCHLÜTER SYSTEMS (Profielen)

Schlüter-Systems heeft een assortiment van meer dan 10.000 in de praktijk beproefde systeemoplossingen voor de plaatsing van tegels en natuursteen. Schlüter-profielen vormen de ideale combinatie van functionaliteit en design. Systeemoplossingen voor de afdichting, ontkoppeling, afwatering en contactgeluidsisolatie van tegelbekledingen.

FABER TILE & STONE CARE (Onderhoudsmiddelen)

Faber Chimica ontwikkelt en produceert in eigen fabriek in Italië. Een enthousiast team dat staat voor hun product: topkwaliteit leveren, innovatie en een antwoord op elke vraag als het gaat om reinigen, beschermen en onderhoud van tegels en steen. Faber werkt samen met RenoStone voor de advisering en verkoop van de Faber producten in Nederland.

VAN DEN AKKER TEGELWERKEN (Leveling Clips & Keggen)

Naast de andere professionele en gespecialiseerde merken bieden wij Clips & Keggen van ons eigen merk die jouw gezette tegels de beste ondersteuning geven die ze nodig hebben. De kwaliteit, sterkte en gemak van de materialen staan bij ons voorop en daarom zijn die ook terug te zien in de producten. We bieden verschillende aantallen/groottes aan die geschikt zijn voor elk project, groot of klein!

  • Leveling Clips
  • Tegelkeggen