Over ons

Styles in tiles

Een prachtige tegel uitkiezen is nog maar het halve werk: hij moet immers ook nog gezet worden. Van den Akker verzorgt al 24 jaar styles in tiles: goed advies, de best passende tegel en ‘m nog zetten óók. Voor de particuliere én de zakelijke markt.

Waar we voor staan

Bij Van den Akker worden we gedreven door vakwerk. Dat komt terug in onze drie belangrijkste pijlers: tegels van topkwaliteit, betrokken advies en bewezen vakmanschap. Dat is waar we voor staan. Met als resultaat: een mooie tegelwand of tegelvloer waar jij én wij trots op zijn. Alles moet kloppen. En of het nu gaat om een innovatief project van honderden woningen of één hoogwaardige badkamer, een renovatie of een nieuwbouwproject: stijlvol vakwerk leveren is ons streven. Met persoonlijke aandacht en passend advies.

Ervaar het in onze showroom, waar je voor het eerst kennis maakt met een deel van je nieuwe keuken, badkamer of woonkamer. Kom langs!

Waar we zijn ontstaan

Het tegelzetten is Marco van den Akker met de paplepel ingegoten. Als twaalfjarig mannetje ging hij al op pad met pa Van den Akker, naar de bouw. Daar maakte hij kennis met het vak tegelzetten, waar Marco al vroeg zijn beroep van wilde maken. In 1999 startte hij Marco van den Akker Tegelwerken. Van den Akker is al ruim 24 jaar een betrouwbare, meedenkende partner voor vakwerk in tegels.