’t Zusje Restaurant, Zutphen (’t Zusje)

De Bronsbergen is gelegen aan een prachtig natuurgebied in Zutphen. De komst van ’t Zusje is een welkome aanvulling op de wellness en fitness die De Bronsbergen momenteel al herbergt. Met ligging aan het Bronsbergenmeer worden gasten van ‘t Zusje zowel in het sfeervolle restaurant als op het prachtige terras aan het water in de watten gelegd. ’t Zusje zal na de verbouwing in het voorjaar van 2024 haar deuren in Zutphen openen.
Met de opening van deze nieuwe vestiging komt het totaal aantal restaurants van ’t Zusje op 36 te staan. Met vestigingen verspreid over Nederland is ’t Zusje inmiddels landelijk een groot succes.

Restaurant ’t Zusje is een horecaconcept waarbij gasten van kleine, versbereide tapasgerechtjes kunnen genieten. Gasten kiezen 2 gerechtjes per persoon, per ronde waarbij tijd geen rol speelt. Ook kunnen gasten genieten van de heerlijke rondjes van ’t Zusje waarbij ze op spontane momenten kunnen genieten van enkele rondjes tapas voor een speciale rondjes-prijs. Gasten kunnen bij het restaurant reserveren om zeker te zijn van een tafeltje óf bij ons binnenlopen voor een bourgondisch genietmoment. 

  • Tegelwerk sanitaire ruimtes
  • Tegelwerk in restaurant