Distributiecentrum Frasers Property, Bemmel (Hercuton)

Elk vastgoed dat Frasers Property realiseert is gevormd door hun internationale ervaring, bekroonde mentaliteit en toonaangevende aandacht voor duurzaamheid. Ze werken rechtstreeks met een bedrijf samen om een oplossing te zoeken voor de industriële en logistieke uitdagingen van nu – en morgen.

In opdracht van Frasers Property Industrial realiseerde Hercuton twee magazijnen in Bemmel. De gebouwen zijn ontwikkeld in samenwerking met Over Engh Vastgoed. Frasers Property Industrial heeft hiervoor een brownfieldontwikkelingslocatie van 10,8 hectare gekocht op bedrijventerrein Pannenhuis in Bemmel, Nederland. Het terrein is gekocht van Anthevast B.V., geadviseerd door I&S Vastgoed.

Het nieuwe distributiecentrum zal bestaan uit twee even grote magazijnen van elk ongeveer 15.000 m², en twee aparte kantoor- en mezzanineruimten van respectievelijk ongeveer 588 en 1.200 m². Het state-of-the-art distributiecentrum wordt gebouwd volgens de laatste moderne bouwnormen met een certificering BREEAM-NL ‘Very Good’ of hoger. Het gebouw is volledig gasloos.

  • Tegelwerk kantoor
  • Tegelwerk sanitaire ruimtes
  • Leverancier van tegels