Tegeltrend 2022: (Retro) stijl met terrazzo tegels

Een stijl die al tientallen jaren populair is en dit jaar ook weer zeker op het lijstje staat: de terrazzo tegel. Tegels met een decoratief uiterlijk waarmee je een prachtige en authentieke sfeer creëert in iedere ruimte. Het is dan ook niet vreemd dat ze weer tussen de tegeltrends staan, aangezien de tegel een tijdloos en stijlvol karakter heeft en bijna in alle interieurstijlen past. Terrazzo tegels komen in iedere ruimte tot hun recht, zoals de badkamer, keuken en woonkamer.

Retro look

Ben jij fan van de retro look? Dan zijn terrazzo tegels perfect voor jou! Terrazzo tegels zijn gemaakt van kleurrijke stukjes marmer, kwarts of graniet. Ze geven de ruimte een strak, maar ook speels effect. Neem als basis bijvoorbeeld een terrazzo tegel en combineer deze met houtlook tegels, een echte trend in de badkamer! Doordat de terrazzo tegels zowel op de vloer als op de wand kunnen worden geplaatst zijn de combinaties met retro stijlen eindeloos. De gekleurde granulaten (de spikkels) geven je woning net die extra touch die je zoekt. Van heel druk tot heel rustig, van kleine stukjes tot grote stukjes en van kleurrijk tot juist meer monotoon…

Interesse of nieuwsgierig geraakt na het lezen van dit bericht? In onze showroom hebben we ook een ruim assortiment aan terrazzo tegels! We heten je van harte welkom in onze showroom om deze tegels in het echt te bezichtigen. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

TIP: Bekijk ons Instagram account voor meer foto’s en filmpjes hierover!