Terrazzo en handvormpjes –

Recentelijk heeft Van den Akker weer nieuwe tegeltjes met bijbehorende bokjes binnen gekregen. Met super unieke vormen, kleuren en materialen behoren deze tegels toch wel echt bij de opvallende categorie. 12 nieuwe kleuren in een weer compleet andere terrazzo stijl, een druk of minder druk patroon op de terrazzo? Dat is ook mogelijk bij deze nieuwe collectie. En dan ook de handvormpjes met de nieuwste trendy kleuren en 4 nieuwe vormen. Met deze handvorm tegeltjes kan je alle kanten op en wat zijn ze gaaf!

Terrazzo tegels

Terrazzo tegels, ook wel granito tegels genoemd, zijn keramische tegels met een stijlvol, authentiek uiterlijk. Deze tegels bestaan al eeuwenlang en zijn een echte trend. Ze kunnen worden gebruikt voor vloeren en wanden. Wat de tegel zo uniek maakt is dat iedere tegel anders is, hierdoor creëer je een prachtige sfeer in iedere ruimte. Door de sterke kwaliteit zijn de tegels zelfs geschikt voor buiten, maar zijn natuurlijk ook geschikt voor bijvoorbeeld badkamers, keukens of woonkamers.

Terrazzotegels hebben kleurrijke decoratieve kenmerken waardoor je een echte mediterrane sfeer in huis haalt. Als je voor de terrazzo tegels kiest is het aan te raden om deze te combineren met rustige tegels omdat de tegels een relatief drukke uitstraling hebben.

Handvorm tegels

Wil je je huis een klassieke, landelijke uitstraling geven? Of unieke elementen toevoegen aan je huis? Met handvorm tegels creëer je eenvoudig een unieke look in jouw woning. Een handvorm tegel wordt met de hand gemaakt, waardoor de randen van de tegel niet helemaal strak zijn maar licht golvend. Hierdoor is geen enkele tegel gelijk aan een andere tegel, waardoor een authentieke uitstraling ontstaat op de wand of vloer in jouw huis.

Plaats deze unieke tegels bijvoorbeeld op de achterwand van jouw keuken. Of geef jouw badkamer of toilet een unieke uitstraling. Een andere goede optie is om de tegels te gebruiken als echte eyecatcher in jouw ruimte. Bijvoorbeeld door de wand achter de kachel te bekleden met de tegels, of een zuil in de woonkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Interesse in deze terrazzo of handvormen en benieuwd hoe ze eruit zien? Kom langs en neem gerust contact met ons op!

TIP: Bekijk ons Instagram account op hoogtepunten voor foto’s en filmpjes hierover!