Marmerlook inspiratie –

Marmerlook tegels, een van de populairste stijlen binnen de tegelbranche. Een stijl die elk jaar toch weer terug komt met de nieuwste en uniekste designs. Omdat er weer elke keer nieuwe soorten designs, kleuren en formaten binnen komen, heeft Van den Akker weer een prachtige nieuwe marmer collectie gepresenteerd in de showroom.

Marmerlook: niet van echt te onderscheiden

Marmer is al jaren lang een erg populair materiaal in zowel chique keukens en badkamers, maar het wordt ook vaak gebruikt in restaurants of hotels. Het is erg stijlvol en ziet er daarnaast heel natuurlijk uit. Marmerlook tegels zijn het perfecte alternatief voor degene die het budget niet heeft om echt marmer aan te schaffen. Hiermee heeft u de prachtige uitstraling van een marmer tegel te pakken zonder dat u daar de prijs van een marmer tegel voor betaald. Naast dat het materiaal erg uniek en mooi is, is het ook erg kostbaar en exclusief. De kleuren variëren sterk van licht tot donker. Kleuren die veel gekozen worden zijn wit met een donkere adering, zwart met een lichte adering en beige kleuren.

Het materiaal marmer

Marmer is een bijzonder en kostbaar natuurproduct. Het begint als kalksteen en wordt in de loop der tijd omgevormd naar marmer. Het is een harde steen, met een mooie lichtval en aparte aders. Marmer komt in zowel lichte als donkere kleuren voor. Het wordt vaak gebruikt in de beeldhouwkunst en vroeger ook veel in gebouwen. Tegels met marmerlook zijn er in verschillende kleuren en afwerkingen als mat en hoogglans.

Interesse in de nieuwe marmer tegels en benieuwd hoe ze eruit zien? Kom langs en neem gerust contact met ons op!

TIP: Bekijk ons Instagram account op hoogtepunten voor foto’s en filmpjes hierover!