4 nieuwe showroom tegelwandjes –

Van den Akker is nog steeds bezig met het inrichten en verbouwen van de 1e verdieping. Het laatste tegelwerk voor de 1e verdieping is in zicht en inmiddels ook al bijna klaar. Onlangs zijn er weer 4 prachtige nieuwe tegelwandjes betegeld met unieke stijlen en trendy kleuren. Met 4 verschillende patronen zijn dit ook weer echte eyecatchers.

Gekleurde wandtegels

Tegenwoordig een echte trend en dus enorm populair. Je ziet het vooral vaak terug op wandjes in de badkamer of in de keuken. Prachtige opvallende tegeltjes die bijvoorbeeld in een visgraat patroon worden gelegd waardoor ze jouw ruimte gelijk een vrolijke en unieke uitstraling geven. Maar niet alleen in een visgraat patroon zijn ze mooi. Leg ze in een horizontaal, verticaal, elleboogverband of blokverband patroon, met deze tegels kan je letterlijk echt alle kanten op. Combineer de gekleurde tegeltjes met wat neutrale kleuren zoals een betonlook tegel om de kleuren op elkaar af te stemmen en te neutraliseren.


Metallic wandtegels

Tegels met metaalachtige accenten wat het een echte eyecatcher maakt. Verkrijgbaar in prachtige kleuren met een gloed van zink, goud, zilver, brons, koper of staal. De tegels kunnen daarom prachtig gecombineerd worden met bijvoorbeeld bronzen of koperen accessoires en accenten. Ze komen ook in verschillende vormen, van handvormige tegels naar mozaïek tot hexagon tegels. Of je ze nu in de woonkamer legt of in de keuken, deze tegels leggen de basis voor elke ruimte met de metallic uitstraling.

Handvormen

Handvorm tegels zijn wandtegels met een klassieke uitstraling. De buitenranden van deze tegels hebben vaak een golvend karakter en de kleurstelling is zeer authentiek. De golvende randen van de tegels zijn zo gemaakt dat het lijkt alsof de tegels met de hand zijn gemaakt. De tegels zijn geschikt voor aan de muur. Uiteraard hebben handvorm tegels de voordelen van keramische tegels. Ze zijn slijtvast, duurzaam, eenvoudig schoon te maken et cetera. Met een assortiment dat vele kleuren, maten en patronen bevat, is er een ruime keuze!

Interesse in een van deze tegels en benieuwd hoe ze eruit zien? Kom langs en neem gerust contact met ons op!

TIP: Bekijk ons Instagram account op hoogtepunten voor foto’s en filmpjes hierover!