Gewaagde en creatieve tegelpatronen –

Met gewaagde en creatieve tegelpatronen creëer je een geweldige manier om diepte en karakter aan een ruimte toe te voegen, op deze manier vragen ze meteen alle aandacht in de ruimte. Zo werken ze bijvoorbeeld goed als accenten. Denk bijvoorbeeld aan de achterwand van een wastafel. Of je nu de voorkeur geeft aan een strakke, moderne look of een retro vintage design, tegels met een mooi patroon kunnen altijd een thema versterken.

Vaak wordt er met zo’n creatief of gewaagd tegelpatroon gespeelt met geometrische vormen. Neem bijvoorbeeld het creatieve gebruik van slanke tegels. Zo kan er bijvoorbeeld een enkel of dubbel visgraatmotief in de ruimte betegeld worden maar ook Hongaarse punten kunnen als patroon worden gebruikt. Daarnaast heb je nog de hexagon tegels waar ja van alles mee kan en veel mee kan spelen. Dankzij hun honingraatpatroon staan ​​deze tegels bekend om hun speelse karakter.

Bij vandenAkker zijn er ook veel stijlen, kleuren, maten en vormen beschikbaar en we verwachten dat dit het komende jaar alleen maar zal toenemen. Na het lezen en zien ook die volledige creativiteit uit je tegels halen maar niet weten waar je moet beginnen? Kijk op onze Pinterest voor oneindige tegelinspiratie!