Ovale vingers mozaïek

Sinds kort hebben wij nieuwe mozaïeken binnen gekregen van The Mosaic Factory. Weer een mooie toevoeging aan de collectie die wij aanbieden van The Mosaic Factory. Ze passen en hangen mooi bij de rest van de mozaïekjes aan de stand.

Liefhebber van de kit-kat mozaïeken? We hebben dan goed nieuws voor je! De ovale vingers zijn namelijk nu uit voorraad leverbaar. Een mooie aanvulling op het assortiment, aangezien ovaal voor TMF een geheel nieuwe tegelvorm is. Lees hieronder meer over deze opvallende mozaïeken!

Geen kitkats, maar koekjes

De nieuwe ovale vingers vind je in de Sevilla collectie. Waar de Sevilla collectie veel weg van heeft zijn de kitkat chocoladerepen, maar deze nieuwe tegels lijken meer op koekjes. Ze zijn vrij lang en dun, met afgeronde randen aan de uiteinden. Een beetje om je vingers bij af te likken, toch?

Neutrale, maar ook opvallende kleuren

De ovale vingers zijn verkrijgbaar in zeven tinten. Denk aan opvallende kleuren, zoals lichtgroen en azuurblauw, maar ook neutraal zwart en wit. Je herkent deze kleuren misschien van de kitkat mini’s, die in dezelfde tinten verkrijgbaar zijn. Sommige vingers hebben een spikkel of donkere rand, wat zorgt voor een opvallend kleureffect.

Geschikt voor organische vormen

De ovale vingers zijn zeer geschikt voor het betegelen van organische vormen. Denk aan gebogen oppervlakken, zoals op bars en bureaus. Als je de mozaïeken op dergelijke oppervlakken wilt aanbrengen, is het noodzakelijk om ze verticaal te verwerken. Op een vlakke ondergrond kunnen de ovale vingers zowel verticaal als horizontaal worden verwerkt.

Interesse in deze mozaïeken en benieuwd hoe ze eruit zien? Kom langs en neem gerust contact met ons op!

TIP: Bekijk ons Instagram account op hoogtepunten voor foto’s en filmpjes hierover!