Geglazuurde tegels

Onderhouden van geglazuurde tegels

Om het meeste profijt uit jouw tegels te halen is het onderhouden van jou tegels erg belangrijk. Bij geglazuurde tegels is het daarom essentieel om het juiste onderhoud toe te passen. Het onderhoud verschilt wel.  Geglazuurde tegels hebben op de biscuitlaag (de basis van de tegel) een toplaag van glazuur. Dit kan je duidelijk zien aan de zijkant van de tegel, je ziet dan twee lagen: aan de onderkant de biscuitlaag en daarop de glazuurlaag. Voor geglazuurde tegels is het nodig om de tegels te reinigen en te onderhouden. (op basis van de aard van het oppervlak is een beschermende behandeling niet vereist)

Hieronder je vind je alle stappen die je nodig hebt om jouw tegels te onderhouden. Het wordt geadviseerd om eerst te beginnen met het reinigen van de tegels, en daarna ze te onderhouden. Klik hieronder op een van de knoppen en je wordt direct naar de juiste pagina geleidt.

    Reinigen          Onderhouden

Wist je dat je bij ons een moodboard kunt aanmaken?

moodboard

Overal op onze site staan afbeeldingen van prachtige tegels en sfeerbeelden. Ga met de cursor op de afbeelding staan die je mooi vindt en klik op het hartje dat tevoorschijn komt. Nu heb je de afbeelding toegevoegd aan jou unieke moodboard!

maak een moodboard aan